dissabte, 10 de novembre del 2012

Rihanna - Diamonds



Rihanna torna a apostar per una cançó tranquila per cautivar a tot el món, i no li ha sortit gens malament. Apuntevus aquest nom: Diamonds perque aviat estara a dlat de tot de les llistes mundials!!

divendres, 19 d’octubre del 2012

Flo Rida - I Cry



Un altre single per Florida que ja es un exit arreu del món i que et fa posar l'estat dànim a nivells molt alts, com totes les seves cançons.

Justin Bieber - Beauty And A Beat ft. Nicki Minaj



Desprès del rotund èxit que ha tingut en tot el món (noies en particular) Justin Bieber fa una cançó amb la rapera Nicky Minaj

dijous, 18 d’octubre del 2012

Rihanna - Where Have You Been



Fabulos videoclip ple de ball i efectes molt bons. Així es com Rihanna ens va presentar Where have you been, una de les millors cancons que han tret ultimament.

La segona gala de Tu Cara Me Suena la guanyar una fabulosa actuació de Daniel Diges



Després d'una primera gala espectacular amb debuts molt bons, aquesta segona gala ve plena també de grans actuacions. La va guanyar amb molta claredat Daniel Diges amb una actuació formidable imitant a Antonio Molina. Javier Herreros va quedar segona amb una magnifica actuació imitant a el Cigala. Roko tercera imitant a Paloma San Basilio que no deixa de sorprendrens les seves qualitats. Quart va quedar el Santiago Segura imitant a Nat King Cole, segons Àngel Llàcer va fer una bona actuació, pero als altres membresdel jurat no els va convencer molt. La María del Monte va quedar cinquena, desprès de haver fet un pas de gegant respecte a l'anterior gala. sisena va quedar Anna Simón després de una dificilisima imitació de Lenny Kravitz, no ens va sorprendre tant com a la primera gala i va quedar en mala posició. Setena va quedar Angeles Muñoz amb una gran actuació de Fito i los Fitipaldis, ho va fer bastant bé pero no va convencer al jurat. Últim va quedar Arturo Valls després d'una nefasta actució de George Michael, els seu anglés no va funcionar bé i al jurat no li va agradar gens i fa una gran baixada respecte la anterior gala.

When you say nothing at all- Ronan Keating



Desde TUT Music volem rememorar una de les millors cançons que s'han fet mai en el món: whwn you say nothing at all. És molt bona, us la recomanem!!!!

divendres, 5 d’octubre del 2012

P!nk - Blow Me (One Last Kiss)



La seductora i provocativa Pink presenta el seu nou single: Blow Me (one last kiss). També ens ensenya aquest maravellos videoclip amb blanc i negre i on es veu una noia poc afortunada, ja veureu el que fa...

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together



Després d'estar en silenci internacionalmet, Taylor Swift torna per tot lo gran amb una cançó molt bonica i que ho estar petant a les llistes internacionals

David Guetta - She Wolf (Falling To Pieces) ft. Sia



Després de l'èxit que va tenir David Guetta amb Sia a Titanium, ha decidit tornar a fer una cançó amb ella i va per el mateix camí de converitr-se en un nou èxit propi del David Guetta

Euphoria-Loreen

Aquí teniu la cançó guanyadora de Eurovisión: Euphoria (loreen)

El power de TUT music

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Torna Tu Cara Me Suena amb debuts molt impresionants

La segona temporada de Tu Cara Me Suena torna amb Anna Simón (imitant a Kylie Minogue), Arturo Valls (Pedro Marín), Daniel Diges (Whitney Huston), María del Monte (Gorgie Dann), Ángeles Muñoz (Laura Pausini), Santiago Segura (Javier Gurruchaga), Javier Herrero (Sergio Dalma) i Roko (Nacncy Sinatra). Les actuacions més destacades van ser les de la Roko, que va guanyar aquesta gala, la Anna Simón, el Arturo Valls i la del Santiago Segura. Aquest temporada promet!!!!

dissabte, 29 de setembre del 2012

PSY - GANGNAM STYLE



Aquest és el video que està tiunfant a tot arreu!! Ha superat de passada al Justin Bieber i amb molta raó!!

Katy Perry - Wide Awake



Katy perry presenta nou single, que ja es el 8é del seu disc: teenage dream. Ademés aquest video va ser undels grans nominats als permis MTV Video Music Awards.

divendres, 28 de setembre del 2012

El millor videoclip de l'any

Rihanna ha guanyat el premi a millor videoclip de l'any amb We Found Love, ademes de ser el video mes nominat de l'any. Altres premis són: millor nou artista One Direction (what makes your beautifull), millor direcció artística Katy Perry (Wide Awake), millor video femení Nicki Minaj (starships) i millor video masculí Chris Brown (turn up the music).

Ivi Adamou - La La Love



Desprès del seu pas Eurovisión, la cantant de Chipre Ivi Adamou triunfa arreu d'Europa amb La La Love. La cançó va quedar el numero 15 pro esta tiunfant com si hagues quedta primera!!

Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time



Carly Rae Jepsen va sorprendre molt amb la seva cançó Call Me Maybe; per aixó els Owl City van decidir confiar en ella per fre una cançó que triunfarà arreu del món!!

Nicki Minaj - Pound The Alarm



La rapera Nicki Minaj estrena el seu segon single en solitari: Pound the Alarm. Desprès de l'exitas de starships, pound the alarm sera un exit que molt aviat estara a dalt de tot de les llistes de tot el món.