dissabte, 29 de setembre del 2012

PSY - GANGNAM STYLE



Aquest és el video que està tiunfant a tot arreu!! Ha superat de passada al Justin Bieber i amb molta raó!!

Katy Perry - Wide Awake



Katy perry presenta nou single, que ja es el 8é del seu disc: teenage dream. Ademés aquest video va ser undels grans nominats als permis MTV Video Music Awards.

divendres, 28 de setembre del 2012

El millor videoclip de l'any

Rihanna ha guanyat el premi a millor videoclip de l'any amb We Found Love, ademes de ser el video mes nominat de l'any. Altres premis són: millor nou artista One Direction (what makes your beautifull), millor direcció artística Katy Perry (Wide Awake), millor video femení Nicki Minaj (starships) i millor video masculí Chris Brown (turn up the music).

Ivi Adamou - La La Love



Desprès del seu pas Eurovisión, la cantant de Chipre Ivi Adamou triunfa arreu d'Europa amb La La Love. La cançó va quedar el numero 15 pro esta tiunfant com si hagues quedta primera!!

Owl City & Carly Rae Jepsen - Good Time



Carly Rae Jepsen va sorprendre molt amb la seva cançó Call Me Maybe; per aixó els Owl City van decidir confiar en ella per fre una cançó que triunfarà arreu del món!!

Nicki Minaj - Pound The Alarm



La rapera Nicki Minaj estrena el seu segon single en solitari: Pound the Alarm. Desprès de l'exitas de starships, pound the alarm sera un exit que molt aviat estara a dalt de tot de les llistes de tot el món.